Nå kan du bli håndballdommer

01.10.2008

Meldal Håndballklubb vil i høst ta et krafttak for å rekruttere nye håndballdommere. Vi skal få satt i gang kurs, og det blir første fase i jobben med å skape et dommermiljø i klubben. Går du med en drøm om å bli dommer, har du nå muligheten.

DommerfløyteHåndballsporten sliter med mangel på dommere. Alle klubber har et ansvar for å bidra til å at dette blir bedre, og Meldal HK skal nå ta et krafttak for å rekruttere nye dommere. Det første vi gjør, er at det i løpet av høsten vil bli igangsatt dommerkurs for nybegynnere. Målet er at minst åtte personer skal bli godkjent som dommere i løpet av et slikt kurs.

De som fullfører dette kurset vil da bli godkjent til å dømme kamper for de yngste. Man bestemmer selv hvor mange kamper man vil dømme, og hvor langt man vil reise på dømming. Foran denne sesongen er satsene for honorering satt opp slik at man faktisk kan gjøre seg noen kroner på å være håndballdommer.

Er du en av de som ønsker å prøve dette, så vennligst ta kontakt med Meldal Håndballklubb. Send en e-post til redaktor@meldalhk.no, eller ring vår dommerkontakt Jann Erik Evensen på telefon 905 14 776.

Sponsorer

Facebook