Nå er det lov til å synes synd på jentene

15.02.2009

Etter at jentene leverte årsbeste før pause, og feide nærmest Spjelkavik av banen, raknet det igjen i den andre omgangen. Dermed ble det nok et hjemmetap på søndag.

ball_95_3.jpgNivået i 2. divisjon er nok litt for høyt for Meldal. Men søndagens kamp visste igjen at det ikke er mye som skal til før laget faktisk er på det nivået som kreves. Den første omgangen mot Spjelkavik søndag, var svært god. Etter en famlende start, sprudlet jentene ute på banen. Forsvaret satt perfekt, bare med et par slurvfeil. Fremover var det stort tempo, og til pause ledet Meldal 17-13. Det var ingen som tenkte tanken på at det kunne gå galt. Så stor var forskjellen på lagene i den første omgangen.

I starten på sisteomgangen, går alt galt. Den ene feilen etter den andre i angrep, gir gjestene fem raske kontramål, og dermed er forspranget spist opp. Det gikk ni minutter før Meldal scoret etter pause. Og mål nummer to kom ikke før ni minutter seinere! Da sier det seg selv at det blir vanskelig å få seier.

Etter kampen var det en noe slukøret gjeng som satt i garderoben. Det ble lett etter årsaker til kollapsen, men ingen fant det helt store svaret. Imidlertid var alle enige om at første omgangen var god, og det var herlig å kunne vise hjemmepublikum at laget kan spille god håndball.

Trener Øystein Claussen måtte etter kampen innse at nok et tap var et faktum.

- Vi er ikke gode nok enda. Men i perioder er vi på et høyt nivå. Det er synd på jentene som ikke får bedre betalt for den omgangen de presterer. Men det låser seg helt etter hvilen. Det er vanskjelig å finne årsaken, men det er klart vi ikke har så veldig god trening i å lede kamper, sier Claussen, som berømmer jentene for innsatsen nok en gang.

KAMPFAKTA

Meldal - Spjelkavik 24-28 (17-13)

Utvisninger: Meldal 3x 2 min,

Meldal: Beate Skjenald, Helga Stene, Yngvild Berg, Bente Kielland (4), Anne Ree (5), Sigrid Loe, Berit Drugli (2), Hanne Forbord (4), Jenny Stokkli (3), Hilde Anita Hansen (4), Anne Kvam, Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (1)

Sponsorer

Facebook