Mye spenning og moro i vente!

02.01.2013

Andre halvdel av håndballsesongen vil gi mye spenning og moro på mange arenaer. Vil seniorene overleve i 2. dvisjon, hvor langt kommer 16-åringene i BRING, og vil fremgangen fortsette for de mange unge håndballtalentene i Meldal.

Det er mange ubesvarte spørsmål nå når sesongen fortsetter etter jule- og nyttårsfeiring. De første lagene har allerede gjennomført årets første treninger, og de andre følger på de kommende dagene.

Det er seniorlaget som skal først i ilden i kamp om poeng. Det skjer neste torsdag. Da er det bortekamp mot Byåsen2 i Munkvollhallen. En viktig kamp, mot et av bunnlagene i divisjonen. Enkelt blir det ikke, men jentene visste fin fremgang i høst som forhåpentligvis vil gi seg utslag i enda mer poeng utover vinteren. Første hjemmekamp i 2. divisjon er for øvrig uka etter, da Strindheim kommer til Meldalshallen.

For J16 er det mye som skjer gjennom vinteren. Meldal har sitt eget lag som gjorde sine saker godt gjennom vinteren. Samtidig har vi sammen med Orkanger et lag som spiller både i Regional 1. divisjon og i den nasjonale BRING-serien. Jentene har levert gode resultater så langt. Helga den 19. og 20. januar blir det for øvrig hjemmehelg i BRING. Da kommer Austrått, Skedsmo og Ullern til Meldalshallen for å møte våre jenter. Det er bare å sette av de dagene.

For de aldersbestemte lagene fortsetter sesongen utover vinteren. Mange spillere visste stor fremgang i høst, og det blir spennende å følge spillerne videre. Det er all mulig grunn til å se lyst på fremtiden for Meldal HK.

Og; tradisjonen tro avsluttes sesongen med Baldus Cup på Lillehammer. Det skjer siste helga i april, og Meldal jhar fått med fem lag. Kanskje blir det enda ett, men det beror på om arrangøren velger å sette opp 18-årsklasse eller ikke.

 Lene___Claussen_trening.JPG

Lene Høve Storholt og trener Øystein Claussen på trening.


Sponsorer

Facebook