Mye håndball denne helga

23.03.2012

Sesongen er på ingen måte over. Denne helga er det kamper fredag, lørdag og søndag. Først på helgas siste dag er det kamper hjemme i Meldalshallen, med blant annet 3. divisjonskampen mot Skaun.

Det er for tidlig å oppsummere sesongen. Men vi vet at vi neste år har seniorlag i 2. divisjon, og vi kan fastslå at våre aldersbestemte lag har levert en glitrende sesong. De siste seriekampene spilles denne helga.

Mest travelt er det for vårt yngste 16-årslag. Dette er jenter i alderen 14 og 15 år. Allerede fredag spiller de mot Heimdal i Trondheim, før de lørdag tar turen til Frøya. Søndag avslutter de sin sesong med hjemmekamp mot Flå/Lundamo.

Vårt eldste 16-årslag avslutter også sesongen. De spiller hjemme, men kampen er lagt til Frøyahallen. Motstander er Byåsen, som er det eneste laget fra Midt-Norge Meldals-jentene ikke har slått i obligatorisk kamp. Sist jentene møttes var i sommerserien, og da ble det en knapp seier til våre jenter. Kan det gjentas lørdag?

J14 har levert en meget god sesong. Nå har det blitt lite poeng etter nyttår, men dette kan i stor grad forklares med skader og sykdom. Mot de aller beste lagene har jentene spilt jevnt, og til tider levert gode prestasjoner. Søndag spiller de hjemme mot Sverresborg i Meldalshallen.

Seniorlag har som sikkert alle har fått med seg, sykket opp til 2. divisjon. En kjempeprestasjon av det unge laget. Trenerne Gry Haltvik og Øystein Claussen skal ha all mulig ære for at det har skjedd. Sesongens siste kamp spilles i Meldalshallen søndag. Det er lokaloppgjør mot Skaun. Håpet er at mange tar turen for å gi jentene en ekstra honnør for det de har levert denne sesongen.

Sponsorer

Facebook