Mye fin håndball av våre lag lørdag

09.02.2008

Største prestasjon lørdag stod 14-årslaget for da de vant 16-14 over Charlottenlund i fylkesserien. Bylaget toppet tabellen før kampen, men nå har Meldal hengt seg godt på serielederen. Ellers vant 12-årslaget 19-8 over Surnadal.

Det ble spilt i alt sju kamper lørdag. Den første kampen var 12-årskamp mot Surnadal. Dette er vårt eldste 12-årslag, og de hadde ingen problemer med å vinne kampen. Til slutt stod det 19-8 i favør Meldal. Og det mot det samme laget som ble det tap mot for noen måneder siden.

Den andre kampen var kanskje dagens høydepunkt, da Meldal vant 16-14 over Charlottenlund i fylkesserien for 14-åringer. I en tett og jevn kamp var Meldal det beste laget og kunne fortjent nok innkassere to nye poeng.

Våre jenter født i 1996 stiller med to forskjellige lag. Meldal 3 spilte først mot Støren. Her ble det tap 9-15, men dette var kanskje den aller beste kampen dette laget har gjort. Motstanderen er ett år eldre, og våre jenter holdt følge helt til det bare gjenstod noen få minutter.

Deretter spilte Meldal 2 mot Orkdal/Orkanger 2. Her var det rett og slett ikke motstand, og våre jenter vant til slutt 19-4. Det sier vel det meste om den kampen.

Også vårt yngste lag som spiller serie, nemlig J10, spilte kamp lørdag. Der ble det ettmålstap mot Leik, 9-10. Men stor innsats av våre yngste, og ferdighetsmessig går det stadig fremover.

96-gjengen spilte så sin siste kamp mot Støren 2. Dette var Meldal 3, og heller ikke her var det noen tvil om hvem som ville vinne. Våre jenter var klart overlegne, og vant til slutt 12-7.

Dagen ble avsluttet med et lokaloppgjør i fjerdedivisjon. Orkdal ledet 11-10 ved pause, etter at hjemmelaget hadde en katastrofal åpning av kampen. Imidlertid kom jentene til hektene, og var altså nesten ajour ved halvtid.

Orkdal åpnet også andre omgang best, og ledet i en periode med fire mål. Men mot slutten av kampen tok hjemmelaget seg sammen og spiste opp forspranget. Sju minutter før slutt ledet Meldal for første gang i kampen. Det betydde imidlertid ikke at Orkdal ga seg. Det holdt seg jevnt helt til slutt. Men en tominutter mot slutten til Orkdal avgjorde. Meldal styrte dermed inn til seier 22-20.

Presentasjon av lagene Presentasjon av lagene:  J10  |  J12-1  |  J12-2  |  J12-3  |  J14  |  K04

Sponsorer

Facebook