Morsomt i Meldalshallen onsdag

04.03.2009

Med sesongens første seier til 4. divisjonslaget, og årsbeste for J15 da de spilte uavgjort mot Trond, ble det en særdeles hyggelig kveld i Meldalshallen.

ball_95_3.jpgVårt fjerdedivisjonslag har slitt med resultatene denne sesongen, men onsdag kom sesongens første sier. Motstander var Skaun2. Hjemmelaget tok kommandoen fra start, og ledet hele kampen gjennom. Det ble en fortjent seier med sifrene 29-17.

Til denne kampen stilte Meldal med en fin blanding av ungt og noe eldre. Flere av spillerne fra J16 var med, og de klarte seg veldig bra. De får da også muligheten til å snappe opp et eller annet fra de mer rutinerte spillerne som er med.

God innsats

Kveldens andre kamp var en kamp i J13. Her var det vårt 13-årslag bestående av jenter 1996 som var i ilden. Motstander var serieleder Malvik, og det var grunn til å frykte at det skulle bli vanskelig. Ikke minst med tanke på at tilsvarende kamp i fjor høst endte med 20-måls seier til Malvik. Men denne gang fikk gjestene god motstand. Selv om Malvik til slutt vant 19-11, har våre jenter all mulig grunn til å være fornøyd med innsatsen. Det var lite som skilte lagene, og siden gjestene var året eldre, er dette en sterk prestasjon av våre jenter.

Imponerende kamp

Onsdagen i Meldalshallen ble avslutten med J15-kampen mot Trond. Dette er et lag Meldal har slitt med i de siste møtene, kanskje ikke så rart siden dette er et av de aller beste lagene man kan møte i denne årsklassen. Kampen ble tett og spennende, med mye god håndball. Dette er nok kanskje den aller beste 15-årskampen som noen gang er spilt i Meldalshallen. Resultatet endte 18-18, og det var lite som skulle til før Meldal hadde sikret seg begge poengene. Det er likevel ikke det viktige. Her viser våre jenter at de holder et høyt novå. Samtidig er det med et par yngre spillere som også viser at det kommer nye talenter. Det skal bli spennende å følge vår 93-årgang videre. De har innehar noe spesielt, og etter en lang periode med mye skader og sykdom blant jentene, fikk de onsdag vist frem hva de er gode for.


Til slutt; over 100 tilskuere fulgte kampene i hallen onsdag kveld. Og da har vi ikke talt med alle barna som også var i hallen. Det er fantastisk for klubben å ha en slik mengde med foreldre og andre håndballinteresserte som gir våre ungdommer slik oppmerksomhet. Takk skal dere ha alle sammen!

Sponsorer

Facebook