Morsom dag i Meldalshallen lørdag

24.01.2009

Lørdag ble det for aller første gang spilt en Gutter 10 kamp i Meldalshallen. Våre gutter debuterte hjemme mot Rennebu. I tillegg ble det spilt tre andre kamper i hallen på lørdag.

Dagen i Meldalshallen åpnet altså med at G10 spilte sin aller første hjemmekamp. Riktignok ble det tap 1-3 mot Rennebu, men det er artig å observere at guttene er på full fart inn i Meldal Håndballklubb.

Den andre kampen var en kamp for vårt 12-årslag, men denne gang var det i 13-årsserie. Motstander var Byåsen4. Et lag Meldalsjentene vant over i Trondheim tidligere denne sesongen. Og det ble nok en seier. Riktig med bare to mål, men dette er en sterk prestasjon av vårt 12-årslag. Vi skal ta med oss at Byåsen sin trener var helt klar på at vårt 12-årslag er blant de aller beste i Midt-Norge. Fremgangen viser da seg også for hver kamp. Resultatet lørdag ble 15-13 i favør Meldal.

Den tredje kampen var i J15, hvor Meldal stod ovenfor en vanskelig oppgave mot Byåsen3. Dette er et av landets aller beste 15-årslag. Dessverre kom Meldals-jentene dårlig i gang, og bylaget kunne etter hvert tilrive seg en solid ledelse. Ved pause ledet de med 11 mål, og det var mange i pausen som fryktet at det ville bli stygge sifre. Men våre jenter skjerpet seg kraftig i den andre omgangen, og de viste i perioder at de kan spille jevnt mot Byåsen. Tapet ble til slutt 15-23.

I den aller siste kampen lørdag var det våre 11-åringer som var i ilden. De spiller i J12, og møter derfor ofte spillere som er året eldre. Buvik var motstander, og allerede tidlig i kampen så vi at dette kunne bli tøft for våre jenter. Buvik-jentene var fysisk overlegne, og profilerte på det. Meldalsjentene kjempet imidlertid iherdig, og de hang til tider godt med. Alt i alt er dette kanskje den beste prestasjonen de har stått for denne sesongen. Det til tross for at Buvik til slutt vant 20-9.


Sponsorer

Facebook