Mer enn godkjent i treningskampen mot Skaun

14.08.2008

Meldal viste at laget har tatt steg i riktig retning da Skaun ble slått 37-20 torsdag kveld. Dette var den første treningskampen i oppkjøringa til ny sesong. - Overraskende mye bra, konkluderer trener Øystein Claussen.

Det var knyttet en del spenning til den første treningskampen. Blant annet er det en kjensgjerning at Skaun er et av lagene Meldal har slitt mer med de siste sesongene. Dessuten var dette den første kampen for våre nye spillere.

Skaun har ambisjoner om å hevde seg helt i toppen i tredjedivisjon i den kommende sesongen. Kampen torsdag viste imidlertid at det nå er stor forskjell på lagene som møttes torsdag.

- Vi var aldri truet av Skaun. Kampen viste med tydelighet at vi er sterkere enn i fjor, og det er heller ingen tvil at de nye spillerne vil styrke laget vårt. Mest positivt er det at det ser ut til at vi har en langt jevnere stall denne sesongen. Det er da også nødvendig skal vi hevde oss i andredivisjon, sier Claussen, som var mest fornøyd med det kollektive angrepsspillet i kampen. Bakover ble det gjort noen feil, men ikke verre enn at det lett kan lukes bort.

Mange spillere viste seg frem positivt, og kanskje aller mest Berit Drugli som spesielt i den andre omgangen gjorde mye positivt. Hun ble også kampens toppscorer.


KAMPFAKTA, treningskamp

Skaun - Meldal 20-37 (8-19)

Meldal: Marit Selnes, Beate Skjenald, Yngvild Berg (4), Bente Kielland (5), Sigrid Loe (3), Anne Ree (3), Berit Drugli (6), Hanne Forbord (3), Jenny Stokkli (2), Anne Kvam (4), Karen Gunnesmo (4), Helene Høve Storholt (3)

Sponsorer

Facebook