Meldalslag i Prix Julecup

27.12.2013

Fredag gikk Prix Julecup av stabelen i Orklahallen, med flere Meldals-lag som deltagere. Gode resultater og mange gode prestasjoner står igjen etter innsatsen. Så nå kan julefeiringa fortsette med god samvittighet.

To 10-årslag, ett J12 og ett lag i J14 stilte Meldal med. I tillegg var Meldal sine spillere på samarbeidslaget i J16 med på Orkanger sitt lag. Og ikke nok med det; i samarbeid med Orkanger var mange av våre spillere også med på et seniorlag som faktisk kom seg helt til finalen!

Vi skal ikke bruke mye tid på de enkeltes lag sine resultater. Men det er svært tilfredsstillende å registrere at våre yngste spillere hevder seg svært godt. Basisferdighetene er minst på høyde med spillerne fra de andre klubbene. Det er ingen grunn til å tvile på at det kommer til å komme mange gode håndballspillere fra Meldal også i årene som kommer. Det kunne vi med selvsyn se uansett om det var J10, J12 eller J14 vi så i kamp.

Våre seniorspillere ønsket å ha fri i jula, og det ble derfor ikke påmeldt noe seniorlag. Likevel var det noen av våre spillere som sa ja til å bli med for å fylle opp et lag sammen med Orkanger-spillere. Denne gjengen kom seg helt til finalen, etter å ha slått Orkanger i semifinalen. Og det med begge våre seniorkeepere som utespillere. Både Marit Jørgensen og Beate Skjenald markerte seg med scoringer i flere av kampene!

En flott håndballdag i Orklahallen, under et kyndig arrangement fra OIF sin side. Dette er nok en juletradisjon som har kommet for å bli.

Sponsorer

Facebook