Meldalshallen er stedet torsdag!

06.11.2012

Først spiller J16 mot Ranheim, deretter er det seniorlaget som tar imot samme motstander i 2. divisjon. Begge kampene spilles i Meldalshallen torsdag. Dette kan bli litt av en håndballkveld!

Som de fleste vet kvalifiserte J16 seg for spill i den regionhale 1. divisjon. Etter to tap i innledninga har laget kapret mange poeng i de siste kampene, med blant annet uavgjort mot seriefavoritt Levanger. Torsdag kommer Ranheim på besøk til Meldalshallen. Et lag som så langt har spilt fire kamper, der tre har endt med tap. Men dette er et lag som også har kvalifisert seg for BRING-serien, så det blir tøff motstand på torsdag. For våre jenter er målet å sikre seg nok poeng til å være kvalifisert for 1. divisjon også etter nyttår.

Vi har på denne nettsiden skrevet en god del om den gode åpninga Meldal har gitt seg selv i årets 2. divisjon. Torsdag kommer det en skikkelig test på om dette har vært et blaff, eller om laget virkelig har tatt steg. Motstander Ranheim står med fire seire på sine fem første kamper. Laget har noen rutinerte spillere som har erfaring fra toppserien, samtidig som laget også har noen yngre spillere som er inne på aldersbestemte landslag.

- Det er godt at vi har satt oss i en situasjon der vi ikke må vinne. Det betyr imidlertid ikke at lysten til å vinne har minket, tvert om! Nå vet vi at vi kan ta poeng fra de aller fleste lagene, og det har gitt oss masse selvtillit. Etter hvert nå er spillere tilbake fra sykdom og skader. På torsdag er Helene (Høve Storholt) tilbake, og Marthe Midtlyng er også like rundt hjørnet. Jeg gleder meg til torsdag, og får frysninger når jeg tenker på hvordan det er å ha hjemmekamper foran et stort publikum i Meldalshallen, sier trener Gry Haltvik.

Marthe_Midtlyng.JPG

Marthe Midtlyng er kanskje klar til kampen mot Ranheim.

Sponsorer

Facebook