Meldals-dominans i Rennebu og på Oppdal

10.11.2007

Jenter 10 og Jenter 12-3 tok fire seire av fire mulige da de gjestet først Rennebu og deretter Oppdal lørdag.

Jenter 10 år vant 7-1 over Rennebu i en kamp som ble spilt tidlig lørdag formiddag. Deretter satte laget kursen for Oppdal, hvor det senere utpå dagen ble seier 8-5. Stor innsats og gode ferdigheter preget laget, som imponerte stort i begge sine kamper. Ikke minst er det artig å registrere at alle spillerne har gode skuddforsøk i løpet av kampene.

IMG_3557.JPG

Elin Asbøll, Sarah Furuhaug og Randi Lilleås var med på to seire for Jenter 10 lørdag.

Jenter 12-3, som består av 11-åringer, gjorde det ikke noe dårligere i sine tilsvarende kamper. Mot Rennebu ble det seier hele 16-3, mens Oppdal ble slått 16-5. Ikke minst den siste kampen var imponerende, for da møtte Meldals-jentene spillere som stort sett var året eldre. Men det var likevel klasseforskjell på lagene. Ingen tvil om at det gror godt også blant de som enda er ferske håndballspillere.

Mest imponerende var kanskje publikumstilstrømningen fra Meldal. Igjen viser foreldrene en fantastisk evne til å være med sine håpefulle, selv om hele dagen blir belagt med håndball. Resultatet er at for Meldal er det som å spille på hjemmebane, selv om kampene går i henholdsvis Rennebu-hallen og Oppdalshallen. Med slik oppfølging er et ikke rart det blir trivelige og humørfylte barn som spiller håndball i Meldal Håndballklubb.

Sponsorer

Facebook