Meldal vant Baldus Cup for J16

29.04.2012

Med seier 10-4 over Lillehammer sikret Meldal seg seieren i Baldus Cup for 16-åringer. I tillegg spilte jentene finale i J18. der det ble tap. Også der var Lillehammer motstander. I 15-årsklassen ble det tap i semifinalen.

Baldus Cup 2012 er over, og nok en gang drar Meldal hjem med den store pokalen. Samarbeidslaget med Frøya gjentok bedriften fra i fjor og vant i år 16-årsklassen. Det i den aller siste kampen jentene fra Meldal og Frøya spilte sammen. En periode på to år er over, og trener Øystein Claussen oppsummerte det slik:

- Det har vært en fantastisk gjeng å være sammen med. Sportslig er det oppnådd gode resultater helt fra starten av, og da er det ekstra artig at vi avslutter med seier og andreplass i den samme turneringa.

I finalen for J18 var det Lillehammer som tok førionga fra start av. Og dette klarte jentene våre aldri å hente inn. Dermed endte det til slutt 10-15. Gleden var derfor stor blant jentene når de klarte å moblisere krefter til finalen i J16. Her tok de føringa fra start og slapp vertskapsklubben aldri inn i kampen. Dermed kunne den store pokalen hentes.

I J15 ble det tap mot Lillehammer i semifinalen. Det var tydelig helt tomt for krefter, og dermed  ble det tap hele 2-8.

Alt i alt har Baldus Cup også i år vært en fantastisk opplevelse. Mange foreldre tok turen til Lillehammer slik at det ble en stor koloni meldalinger. Alle lagene har prestert veldig bra, og aller viktisk er det at alle klubbens spillere, jenter og gutter, har hatt trivelige dager på Lillehammer.

DSC_0032.JPG

Sponsorer

Facebook