Meldal er et et topplag i 3. divisjon

30.09.2016

Uavgjort 25-25 mot Melhus/Gimse viser at Meldal blir å finne i toppen av årets 3. divisjon. -Vi er nære å vinne denne kampen også. Etter hvert vil jevne kamper gi oss full uttelling, og nå vet vi at vi kan ta poeng mot alle, fastslår trener Lisbeth Skjevdal.

Melhus/Gimse har tatt mål av seg til å rykke opp denne sesongen. De var da også store favoritter før torsdagens kamp i Meldalshallen. Men slik kampen utviklet seg, skal gauldalingene prise seg lykkelig over å få med seg ett poeng hjem. Det var nemlig Meldal som styrte så og si hele kampen.

- Vi gjør en veldig bra første omgang, og har en bra ledelse halvveis. I starten av andre omgang slipper vi så Melhus/Gimse inn på oss igjen, men jeg føler vi har en viss kontroll gjennom hele kampen. Dessverre klarer vi ikke å sette den avgjørende scoringen, men vi tar tross alt poeng. Det er langt bedre enn de to ettmåls-tapene vi har fått så langt, sier Lisbeth Skjevdal, som nå kan være rimelig trygg på at Meldal kommer til å ta mange poeng gjennom sesongen.

KAMPFAKTA
Meldal - Melhus/Gimse 25-25 (15-12)

Utvisninger: Ingen

Meldal: Tone Asbøll, Gunhild Resell Ophaug, Mari Skjevdal, Solveig Sugustad, Sigrid Loe, Anne Ree (12), Anne Kvam (3), Ingrid Sørum Tallerås, Anne Lise Knudsen, Berit Drugli (4), Trine Lium Aas, Karen Gunnesmo (5), Marthe Lium Aas (1).

Sponsorer

Facebook