Meldal deltar i Veteran-NM

22.10.2013

Det er ikke bare barn og unge som spiller håndball i Meldal. Også de eldste ungdommene er aktive. Til helga stiller Meldal lag under Veteran-NM i Trondheim. Laget er påmeldt i klassen +40.

Primus motor for laget, og deltagelsen på Veteran-NM, er Bente Fagerli. Hun har sendt en liten status noen dager før første kamp.

Ja nå nærmer det seg Veteran NM i håndball som i år går av stabelen i Trondheim. Og etter flere forsøk har Meldal HK nok en gang greid å stable et lag som i år spiller i 40 års klassen.

Forberedelsene startet tidlig, men da først og fremst med bestilling av hotell til helga. Først i august kom vi sammen og starta med halltrening og lek med ball. En kan nok si at ballferdighetene ikke var helt gode, men det har kommet seg betraktelig etter hvert. Det er flere som ikke har spilt håndball på over 15 år, mens noen har vært aktiv helt til det siste. Da håndball er en forholdsvis tøff sport, fikk vi allerede skade i første trening,  kan vel heller ikke påberope oss at vi er helt skadefrie fredag når startskuddet går.

Det som vi også er godt fornøyd med, er at store deler av laget er de som utgjorde stammen i laget Meldal/Dalguten før Meldal HK ble stifta J  Det skal også nevnes at vi har kapra en Orkdal spiller, som har relasjon til Meldal som kokk på Bergmannskroa en gang i tiden,  kan også nevnes att vedkommende har «rota» med en «Meddaling» en gang på 1900 tallet J

Til helga er det 3 innledende kamper, og vi er fornøyde om vi går av med en seier J Lørdag skal vi spille mot Gjerpen, et lag som vi forbinder med landslagspillere som Hanne Hegh og Heidi Sunndal og som vi ser for oss som en litt for stor oppgave. Sist vi deltok i Veteran NM møtte vi Byåsen, noe som også den gangen ble mest angrep mot det ene målet. Her kan nevnes at det ene målet Meldal fikk den gangen var det kantspiller Jorunn Snoen som sørga for. Vi satser på ei fin helg i Trondheim, hvor samhold og trivsel først og fremst står i høysete, men vi vil også heie på våre nabolag som Orkanger og Rennebu og vil ønske alle lykke til J

Mvh. Bente Fagerli (lagleder og kantspiller)

Disse utgjør NM laget for Meldal HK. 2013 : Tone Asbøll, Hanne Sørløkk, Wenche Kalstad, Bente Fagerli, Randi Irene Hilstad, Olaug Muan, Hege Utad Hove, Marit Sørløkk, Guri Drugli, Jorunn Snoen, Kari Sølberg, Tone Dalsegg, Åse Dalsegg, Ragnhild Eikli, Kristin Bakken. Og lagledere er Jon Ivar Syrstadeng og Torill Rædergård.

Veteran.jpg

Sponsorer

Facebook