Marthe Midtlyng klar for Meldal!

30.08.2012

Flå/Lundamo-spilleren Marthe Midtlyng er klar for spill for Meldal. - Dette er en spiller jeg har ønsket meg lenge. Hun vil helt klart bli en forsterkning for oss, så dette var gledelig, sier trener Gry Haltvik.

I tillegg til 21-åringen Marthe Midtlyng, har også Helene Høve Storholt skrevet under for Meldal. Hun vender tilbake etter tre sesonger i Utleira. Helene er imidlertid litt usikker på hvor mye tid hun kan bruke på håndball i forhold til studier.

- Vi har mange aktuelle spillere, men det er ingen hemmelighet at vi har ønsket noen flere med en del rutine. Marthe er ikke gammel, men hun har en spillestil som gjør at vi blir langt mindre forutsigbare. Hun er en midtbacktype det finnes få av i Midt-Norge. I tillegg til at hun skaper mye selv, er hun også god til å gjøre sine medspillere bedre. Vi skal gi Marthe all verdens tid til å bli kjent med oss, men jeg føler meg trygg på at dette blir en solid forsterkning for oss, sier Gry Haltvik, og fortsetter:

- At Helene er tilbake i Meldal er vi også svært fornøyd med. Vi skal legge til rette slik at hun får nok tid til studier, i tillegg til treninger. De siste sesongene har vi hatt bare en strekspiller, men med Helene på plass vil Karen (Gunnesmo) få den avlastningen som er nødvendig. Erfaringen Helene har med seg tilbake fra Utleira blir verdifull for oss.

Både Marthe Midtlyng og Helene Høve Storholt er spilleklare til 3. runde NM mot Levanger i Meldalshallen. Den kampen spilles 12. september.

 helene_225.jpg

Helene Høve Storholt klar for Meldal.

Sponsorer

Facebook