Mange bortekamper med ulike resultater

12.01.2009

Våre aldersbestemte lag spilte ikke mindre enn ti kamper sist helg. Alle på bortebane, og med varierende resultater. Ikke minst debuterte vårt nye guttelag i 10-årsserien, med en uavgjort og et knepent tap.

Denne helga var det ingen håndballaktivitet i Meldalshallen. Alle våre lag spilte på ulike arenaer rundt om i Trøndelag.

Lørdag ble nesten en historisk dag for Meldal Håndballklubb. Da stilte vi får første gang med et guttelag i 10-årsserie. Laget spilte to kamper, begge i Gauldalen. Motstandere var Støren og Lundamo. I førstnevnte kamp ble et det knepent ettmålstap, mens det i den andre kampen ble uavgjort. Slett ikke verst for guttene som begynte med håndball for bare kort tid siden. Vi gleder oss til de om to uker skal spille sin første kamp hjemme i Meldalshallen.

Også de yngste jentene, J10, spilte to kamper lørdag. De var i Melhushallen, og første motstander var Melhus/Gimse. Der ble det klar seier. Derimot gikk det noe tyngre i den andre kampen, som var mot Leik. Der ble det tap, men dette er et lag som har vist stor fremgang den siste tiden.

Fortsetter vi å ta dette aldersmessig, så var våre 12-åringer også i Gauldalen. De spilte 13-årskamp mot Støren. Der ble motstanden for tøff, og det ble seksmålstap. Men dette er veldig god matching for de talentfulle jentene, så resultatene er også her langt fra det viktigste.

De som er året eldre, spilte kamp i J13 borte mot Klæbu på lørdag. Og her ble det nesten enveiskjøring mot vertenes mål. Meldalsjentene ga seg ikke før de hadde scoret 15 mål. Og de ga ikke motstanderne flere enn seks mål i den andre enden. Så nok en sikker seier.


Sterk av J15

Vårt 15-årslag har gjort det svært bra denne sesongen, til tross for at de spiller mot de aller beste lagene i hele regionen. Nå har laget slitt litt med sykdom de siste ukene, og det var derfor en spent gjeng som dro til Trondheim lørdag. Første motstander var Byåsen, men det var ingen grunn til å tvile på våre jenter. Etter en knallsterk kamp vant de 23-18. Rett og slett imponerende.

Senere på dagen spilte 15-åringene en kamp til. Da var Malvik motstander. Det er det samme laget som ble sendt hjem fra Meldalshallen med tap for en drøy uke siden. Men denne gang nådde ikke våre jenter helt opp. Kampen tidligere på dagen hadde nok tappet mye krefter. Malvik vant til slutt 20-17.

Søndag var det to kamper med våre lag involvert. Vårt eldste 12-årslag spilte borte mot Leik, og vant komfortabelt 11-7. Litt tyngre gikk det for J16, som borte mot Strindheim tapte 23-15.

Alt i alt mye å glede seg over. Allerede på torsdag er det tre kamper med våre lag hjemme i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook