Malvik første motstander

05.06.2008

Malvik blir første motstander når Meldal Håndballklubb debuterer i 2. divisjon. Kampen spilles i Malvik, og Meldal HK har ytterligere to bortekamper før Strinda kan ønskes velkommen til første hjemmekamp den 22. oktober.

Terminlista for den kommende sesongen er enda ikke kommet, men de første ryktene har vi likevel fått tak i. Debuten i andredivisjon innledes med bortekamp mot Malvik den 21. september.

- Synd vi ikke får åpne hjemme, men Malvik bør være et lag som står bra til oss. Vi vet at alle kamper blir tøffe, og for oss vil det nok ta noen kamper før vi venner oss til nivået. Bra da at vi åpner mot et lag som i likhet med oss spilte i tredjedivisjon i fjor. De har mange rutinerte spillere, men vi bør kunne komme på talefot mot de, sier trener Øystein Claussen i en kommentar til de første ryktene om terminlista.


Meldal HK spiller sine tre første kamper på bortebane. Første hjemmekamp ser ut til å bli 22. oktober mot Strinda. Dette er en onsdagskveld, og tre dager etter er det ny hjemmekamp, da mot Molde.

Fullstendig terminliste er ventet en gang i neste uke.

Sponsorer

Facebook