Målet om 2. divisjon mer enn bare en drøm

25.11.2007

Etter helgas kamper, er målet om opprykk til andredivisjon i ferd med å bli oppnåelig. Det hele er opp til Meldal selv, og avstanden er nå fem poeng ned til Volda/Ørsta. Og det når serien nå er halvspilt.

Dream team ;-)Mens Meldal nedsablet Træff 2 søndag ettermiddag, benyttet argeste motstander Volda/Ørsta ettermiddagen til å tape hjemme for Kristiansund. Dermed er avstanden nå på fem poeng til Volda/Ørsta og for så vidt den samme til Skaun. Meldal har uttalt at målet er opprykk denne sesongen, og dette er nå i ferd med å bli noe langt mer enn bare en fjern drøm.

Denne artikkelen må på ingen måte leses dit hen at det er noen i Meldal Håndballklubb som tror at serien allerede er vunnet. Men tabellen lyver så vist ikke. Ti seire på rad er overbevisende, og når de nærmeste konkurrentene snubler gang etter gang, ser det veldig lyst ut med tanke på serieseier og opprykk. Verre, eller bedre? blir det heller ikke når vi vet at vi har gjort unna vanskelige bortekamper mot Volda/Ørsta, Kristiansund, Åndalsnes og ikke minst Surnadal. I realiteten er det bare Skaun som kan regnes som vanskelig av de gjenstående bortekampene.

Hjemme i Meldalshallen er Meldal nærmest uovervinnelig. Med et stort og entusiastisk hjemmepublikum i ryggen, er det alltid et heltent Meldalslag som entrer banen. De starter kampen med en selvtillitt, som nok vises ovenfor motstanderne som dermed blir litt mer defensive enn nødvendige. Det er godt å vite når laget nå den 8. desember starter på andre halvdel av sesongen, og der det er hjemmekampene som vil bli avgjørende.

Som nevnt, ingen i klubben har på noen måte innkassert opprykket. Det skal fortsatt jobbes hardt på trening, slik at laget er godt rustet til hver eneste kamp. når det er sagt, vil skuffelsen bli enorm om man ikke når målet når vi har kommet så godt i gang. Jentene og de rundt laget tørr å snakke om det å lede serien, og vi tørr å snakke høyt om at vi skal sikre oss opprykk så snart vi bare klarer. Meldal er det beste laget i årets tredjedivisjon, og derfor skal vi denne gang nå vårt mål. Det vil igjen bety at Meldal Håndballklubb neste sesong er å finne blant de lagene som Håndballforbundet regner som topphåndballen i Norge. Det betyr nye lag å spille mot, og det betyr vanskeligere motstand i hver eneste kamp. Og det er alt vi vil si om den saken i denne omgang.

Mye publikum i MeldalshallenJentene på laget er svært takknemlige for den oppbackingen de får fra tribunen. De har ingen problemer med å innrømme at dette er svært medvirkende til at de presterer godt hjemme i Meldalshallen. Det er derfor å håpe at vårt kjære publikum vil være med i fortsettelsen også. Da kan vi sammen nå målet om at Meldal også skal bli satt på idrettskartet i et lagspill. Det er en større prestasjon enn mange kanskje aner...


Terminliste med resultater og tabell
pixel.jpg

Sponsorer

Facebook