Litt ymse resultater rundt om

13.01.2014

Mange av Meldals-lagene var i aksjon denne helga. Det ble en del tap, men det rapporteres om gode prestasjoner rundt om. Det er stadig flere spillere som melder seg på, og som viser stor fremgang.

Lørdag var to av våre lag i aksjon i Skaunhallen. Først tapte Meldal2 med minst mulig margin mot Skaun/Buvik i J12. 15-14 stod det på tavla ved kampslutt. Deretter var det 16-åringene som måtte bite i gresset mot Skaun/Melhus/Gimse. Hjemmelaget vant her 22-19.

Søndag var det full rulle. Resultatmessig var det knyttet størst spenning til vårt lag i 4. divisjon. De kjemper for å sikre seg opprykk til 3. divisjon. Siden 2. divisjonslaget var på Møre, var det få spillere tilgjengelig. Trener Lisbeth Skjevdal hadde således et svært ungt mannskap til rådighet. Det er nok årsaken til at det ble to tap søndag. Først var det NTNUI4 som ble for sterke og vant 26-22. Senere søndag kveld ble det så tap 29-27 mot Kolstad2. Dette betyr imidlertid ikke at håpet om opprykk er ødelagt. Men sannsynligvis må resten av kampene vinnes.

Begge 12-årslagene og J14 var søndag i Halsahallen. Her ble det kalasseire til begge 12-årslagene, henholdsvis 17-2 og 16-4. Dessverre måtte J14 bite i gresset og innse at det ble ettmålstap mot Halsa, 13-14.


Sponsorer

Facebook