Litt høstferiepreg for håndballen

02.10.2012

I neste uke er det høstferie på skolene. Det preger håndballsesongen slik at det er få kamper de to neste ukene. For Meldal sin del er det kun seniorene og 16-åringene som skal i ilden de to neste ukene.

Håndballforbundet forsøker å unngå kamper både helga som innleder høstferien, og helgen etterpå. Dermed blir det en periode på to uker uten særlig mange kamper. Men lagene trener selvsagt om vanlig denne uken, og til dels i neste uke.

Til helgen er det bare en kamp hvor Meldal er involvert. Men det er ikke hvilken som helst kamp. Seniorlaget skal forsøke å følge opp seieren fra forrige kamp. Også nå er det bortekamp i Trondheim. Søndag er Strindheim motstander, i en kamp som spilles i Rosenborghallen. Dette er en motstander som er regnet å tilhøre sjiktet bak de aller beste. En tøff, men ikke umulig oppgave for våre jenter. Kampstart er kl 14:30.

Neste uke innledes med at J16 spiller ny kamp i 1. divisjon. Det skjer allerede på mandag, og motstander er Byåsen. En fin oppkjøring til neste helgs BRING-kvalifisering som spilles på Stjørdal.

Sponsorer

Facebook