Levanger ble for sterke!

15.11.2008

Etter en jevn start skrudde Levanger opp tempoet i begynnelsen av andre omgang og hadde full kontroll på kampen. Nord-trønderne vant de fleste duellene og vant kampen fortjent 36-26

Vårt damelag i andre divisjon har svingt i prestasjonene så langt i sesongen. På Møre sist helg var forsvaret godt, mens det kladdet i angrep. I kveldens kamp mot Levanger 2 var det motsatt. 26 mål bør holde til seier, men jentene fikk store problemer i duellene mot de temposterke Nord-trønderne. Gang på gang løp de igjennom uten at hjemmelaget klarte å stoppe dem. 10 minutter ut i andre omgang ledet Levanger med 10 mål, og selv om angrepsspillet var positivt de siste 20 minuttene var det en fullt fortjent seier til bortelaget.

Allerede onsdag får jentene sjansen til å revansjere seg. Da kommer Stjørdal på besøk i Meldalshallen. I en treningskamp før sesongen vant Meldal med 1 mål, så her er det duket for et tett oppgjør.

Kampfakta

Meldal - Levanger 2 26-36 (9-14)

Utvisninger: Meldal 2x2min, Levanger 2 4x2min

Meldal: Beate Skjenald, Yngvild Berg, Bente Kielland (2), Sigrid Loe, Anne Ree (7), Hanne Forbord (4), Berit Drugli (4), Jenny Stokkli (4), Anne Kvam (1), Grete Ingeborg Skjølberg, Karen Gunnesmo (2), Helene Høve Storholt (2)

Sponsorer

Facebook