Lang og innholdsrik dag i Meldalshallen

11.11.2012

Det ble spilt sju kamper i Meldalshallen søndag, i det som ble en innholdsrik dag i Meldalshallen. Dessverre ble det et nytt tap i 3. divisjon da Orkanger møtte Elnesvågen.

Vårt 10-årslag var det laget som virkelig var aktiv søndag. De spilte ikke mindre enn tre kamper. Alle var mot ulike Orkanger-lag. Og her ble det rettferdig fordeling av resultatene mellom de to naboklubbene. En seier hver, samt en uavgjort. Det er var svært gledelig å observere at det er stadig flere av ti-åringene som melder seg på. Jentene er engasjerte og de viser med all tydelighet at de synes håndball er artig.

I 14-årsklassen slet jentene våre mer på søndag. Riktignok gjorde de en god kamp da de møtte Frøya2. Kampen var jevn lenge, men mot slutten dro Frøyværingene noe i fra slik at de vant 17-12. Men her skal våre jenter ha skryt for mye av det de presterer.

Like mye skryt kan de ikke få for den siste kampen sin. Da er det Frøya1 som var motstander, og det er et svakere lag enn det de møtte tidligere på dagen. Men nå var piffen liksom gått ut av jentene. Dermed fikk gjestene nærmest fritt spillerom, og vant til slutt 20-12.

Orkanger spilte hjemmekamp for sitt seniorlag i Meldalshallen søndag. Motstander var Elnesvågen, og det var godt håp om poeng for de gulkledte. Det ble en målfattig men jevn kamp, om vi ser bort fra de siste ti minuttene. Ved pause ledet gjestene 8-6, og det holdt seg jevnt til det gjenstod ti minutter. Da ble det en del feil fremover, som ga Elnesvågen noen kontramål slik at de vant til slutt 23-14.

Den siste kampen som ble spilt, var i J16 mellom Meldal2 og Byåsen8. Her tok våre jenter tak helt fra starten av, og første omgangen var de høy kvalitet over. Jentene våre gikk da også til pause med ledelse 19-8!

Etter hvilen slakket de litt av på tempoet, men ikke mer enn at det stod 31-16 på tavla da sluttsignalet gikk. En godt gjennomført kamp av jentene våre.

MHK__J10_kamp.JPG

10-åringene i aksjon mot Orkanger.

Sponsorer

Facebook