Landssserien fortsetter til helgen

09.12.2013

Fredag setter 18-årslaget kursen for Lillestrøm og den andre runden i Landsserien J18. Motstandere denne helga er AK28, Nordstrand og arrangørklubben Fjellhammer. Det er fortsatt ledige plasser på bussen til en førjulstur.

Landsserien åpnet med et brak for Meldal. Hjemme i Meldalshallen ble det to enestående dager med stor stemning, og gode resultater for våre jenter. Plutselig har de litt og forsvare.

Kampene til helga spilles i Lørenskoghallen på lørdag, og Fjellhammer-hallen på søndag. Vi har valgt å bo på Lillestrøm. Selvsagt reiser vi standsmessig, med Orklareiser som ansvarlig bussleverandør.

Lørdagen åpner med kamp mot AK28. Ut fra resultatene i første runde kan dette bli den minst vanskelige kampen i denne runden. Senere lørdag er det arrangørklubben Fjellhammer motstander. Et lag vi møtte i siste kvalik-runde, og som vi tapte klart mot. Vi gleder oss til å møte denne sympatiske gjengen en gang til, men lover at vi har intensjoner om å selge oss dyrt!

Søndag flyttes kampene til en annen hall, og vi møter da Nordstrand. Nok en tøff motstander. Så dette er en av de tøffeste rundene i Landsserien for våre jenter. Men; jentene er i form, så vi håper å overraske nok en gang.

Har du lyst til å være med på en håndballtur nå før jul, er det fortsatt ledige plasser på bussen. Heldigvis er det også denne gang mange foreldre som skal være med, slik at det blir en flott tur.


Sponsorer

Facebook