Laaangt skritt i riktig retning mot Stjørdal

03.09.2008

Meldal HK vant 26-24 over Sjørdal HK i en treningskamp onsdag kveld. - Vi har fortsatt mye å jobbe med, men det var mye positivt å ta med seg fra kampen, er dommen fra trener Claussen.

Stjørdal HK er at av lagene Meldal skal møte i årets andredivisjon. Kampen i Lånkehallen onsdag gir derfir litt ro til Meldalslaget.

- Heldigvis er ikke alle lagene med nivå med Sverresborg. Det ville i så fall ha skremt meg. Mot Stjørdal var det jevnt hele veien, men det er en god egenskap at vi klarte å avgjøre kampen til vår fordel. Den nyttigste lærdommen er at vi må være fullt skjerpet i alt vi gjør. Spesielt i angrep gjør vi fortsatt alt for mange feil, slik at vi får lette mål imot oss. I denne kampen kastet vi bort ballen under enkle pasningsforsøk. Samtidig må vi bli enda mer bestemt i avslutningene. Det er for mange store sjanser som det ikke blir scoring av. Bakover gjør vi noen trykkfeil, men i etablert forsvar er det greit nok, sier Øystein Claussen, som på fredag får to nye muligheter til å se laget i aksjon. Da deltar Meldal i Gjensidige Cup, og spiller mot Dragvoll kl 19:00, og deretter mot Vålerenga kl 21:00. Det blir minst en kamp til i løpet av helga, men det er uvisst om det blir lørdag eller søndag.

Disse spilte mot Stjørdal HK:

Marit Selnes, Yngvild Berg (2), Bente Kielland (5), Anne Ree (6), Sigrid Loe (1), Berit Drugli, Hanne Forbord (2), Jenny Stokkli (4), Anne Kvam (2), Grete Ingeborg Skjølberg (1), Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (1)

Sponsorer

Facebook