Kun publikum innfridde i Meldalshallen

08.01.2009

Det ble nok et stortap hjemme mot Malvik onsdag. Til tross for sportslig motgang fremstår Meldalspublikummet med veldig stor ære. Nok en gang mye folk i hallen, så her snakker vi ikke om medgangssupportere!

Malvik ILKampen mot Malvik var i realiteten avgjort til pause. Gjestene ledet 18-8 ved halvtid, og selv om Meldalsjentene gjorde et helhjertet forsøk, så ble forskjellen til slutt hele 15 mål. Sifrene 15-30 sier det meste om det som skjedde ute på banen.

- Det er enkelt å erkjenne at vi møtte et lag som er klart bedre enn oss. Vi hadde i realiteten ikke muligheter til poeng i denne kampen. Det betyr ikke at vi har resignert. Allerede på fredag samles vi til trening, og lørdag setter vi kursen for Molde. Der møter vi et lag vi har slått tidligere denne sesongen, så hvorfor ikke en gang til?, spør trener Øystein Claussen, som etter kampen kunne oppsummere med at Meldalsjentene gjør så godt de kan, men at det enda ikke er godt nok for å kapre poeng i 2. divisjon.

Det åpnet veldig bra mot Malvik. De første minuttene bar preg av det kunne bli en jevn kamp. Men så plutselig stakk Malvik mer og mer i fra. Ved pause ledet de med hele ti mål. Den andre omgangen startet med den beste perioden i kampen for Meldal. Man klarte å redusere ledelsen til sju mål, men nærmere kom ikke våre jenter. Dermed stakk Malvik fra igjen, og vant fortjent 30-15.

Et utall av sjanser ble brent, og ikke mindre enn fem straffekast ble misbrukt. Men det var bakover på banen det først og fremst sviktet denne gang.

I garderoben etter kampen var det en skuffet gjeng, men som likevel var enormt imponert over publikumsoppmøtet. Jentene er ikke tvil om de har verdens beste publikum i ryggen, og det til tross for at det har vært en tung sesong sportslig sett. Og man kan ikke bli annet enn imponert over det veldige fremmøte fra Meldalingene. Tusen takk til hver og en!


KAMPFAKTA

Meldal - Malvik 15-30 (8-18)

Utvisninger: Meldal 4 x 2min, Malvik 2 x 2min

Meldal: Beate Skjenald, Yngvild Berg, Bente Kielland (3), Sigrid Loe (1), Anne Ree (6), Hanne Forbord, Berit Drugli (1), Jenny Stokkli, Hilde Anita Hansen, Anne Kvam, Grete Ingeborg Skjølberg (1), Karen Gunnesmo (2), Helene Høve Storholt (1)

 Se også nettsidene til Malvik IL Håndball

Sponsorer

Facebook