Kom til Melhushallen lørdag!

10.02.2012

Lørdag ettermiddag litt over klokken seks, kan Meldal ha tatt et langt steg mot 2. divisjon. Forutsetningen er at laget da har slått Melhus/Gimse. Men støtte fra tribunen kan det gå. Håpet er derfor at mange meldalinger tar turen til Melhushallen.

Fredag gjennomførte Meldals-jentene sin siste trening før kampen som omtales som "seriefinalen". Alle spillerne er klare til kamp. Dermed ligger det an til en spennende affære mot Melhus/Gimse lørdag ettermiddag. Avkast er klokken 17:00.

Som skrevet før denne uken; opprykket står ikke og faller på denne kampen for Meldal sin del. Men det er ingen tvil at om med seier vil 2. divisjon være veldig nær. Det vet selvsagt også Melhus/Gimse, som vil legge all mulig innsats for dagen for å sikre seg seieren. Sist lagene møttes ble det uavgjort. Våre jenter ledet stort sett gjennom hele kampen. Mot slutten av den kampen tok gauldalingene over, men en utligning i sluttsekundene sikret ett poeng.

- Det er Melhus/Gimse som har alt å tape i denne kampen. Vi får flere matchballer uansett resultat. Men det er klart at vi svært gjerne vil vinne slik at vi slipper presset i de kampene som kommer utover vinteren. Jeg vet at jentene vil gi jernet i denne kampen, forsikrer trener Gry Haltvik.

Sponsorer

Facebook