Kom til kort mot Klæbu

11.08.2012

Som ventet ble det tøft for våre jenter da de avsluttet lørdagen mot Klæbu i 16-årturneringa denne helga. Klæbu er favoritt til å vinne BRING-serien denne sesongen, og vi har et stykke igjen før vi er på det nivået.

I første halvdel av den første omgangen holdt Meldal gopdt følge. Men etter hvert tok vertene over og ledet 15-8 ved pause. Etter hvilen fortsette Klæbu å øke ledelsen, slik at da sluttsignalet gikk stod 29-16 på tavla.

Perfekt matching

For Meldal er turneringa i Klæbu helt perfekt matching. Her har jentene fått prøvd seg mot gode motstandere, slik at de får se hvor nivået ligger. Selv om resultatene har vært så som så, har jentene levert prestasjoner som det kan bygges videre på.

- Vi ser at dise jentene ikke har prøvd seg på høyt nok nivå tidligere. Vi blir bedre når vi får med de spillerne som var med på BRING-laget i fjor. De er alle uaktuelle denne helga, men betyr bare at de andre spillerne får anledning til å vise seg fram. Dette er svært god trening for oss, sier trener Øystein Claussen, som også skal ha med seg jentene til en kamp i Klæbuhallen søndag.

Sponsorer

Facebook