Knepent tap mot Kjøkkelvik

18.11.2012

Bergenslaget Kjøkkelvik vant 15-14 over Meldal i helgas siste kamp i Bring-serien. Dermed endte 16-åringene med en seier og to tap i den første runden av årets Bring-serie.

Det ble en tett og jevn kamp mot Kjøkkelvik. Begge lag spilte godt i forsvar, og resultatet viser da også det. Det hører selvsagt med til historien at begge lagene hadde gode keepere.

Kjøkkelvik fikk i begge omgangene en liten luke. I første omgang ledet de med fire, før våre jenter kom innpå slik at avstanden ved pause var på kun ett mål. Det samme skjedde i andre omgang, da Bergenslaget ledet med fire noen minutter før slutt. Jentene våre ga imidlertid ikke opp, og det var på nære nippet at det ikke ble uavgjort.

- Resultatmessig er dette en grei prestasjon. Helga har visst at vi fortsatt gjør for mange tekniske feil, som vi blir hardt straffet for. Vi evner heller ikke i tilstrekkelig grad å åpne opp motstandernes forsvar. Bakover er vi imidlertid veldig solide. Det er bare å jobbe på videre, og vi vet at dette for jentene er en utmerket utviklingsarena, fastslår trener Øystein Clausen.

I kampen mot Kjøkkelvik ble Regine Rikardsen kåret til vår beste spiller. Hilde Søyseth fikk premien for å ha vært Meldals beste spiller gjennom helga.

Sponsorer

Facebook