Knepent tap for 16-årslaget

16.01.2014

Til tross for tap 26-27 mot Lensvik, var det fremgang å spore for 16-årslaget i Lensvikhallen torsdag. Litt mer kontant forsvarsspill ville ha sikret seier i kampen. Viktigst er det at spillerne viser fremgang igjen etter en tung periode.

Det ble en jevn kamp fra start til slutt i Lensvika. I første omgang byttet lagene på å lede. Våre jenter hadde en periode tre måls ledelse, men vertene hentet inn dette til pause. Kampen endret noe karakter etter at Lensvik tok ut frimerke på en av Meldals spillere.

Utover i andre omgang var det hjemmelaget som holdt seg foran i målprotokollen. De ledet på det meste med tre, men våre jenter kom tilbake og like før slutt var det uavgjort. Lensvik scoret imidlertid i det siste spilleminuttet, og siden våre jenter ikke klarte å få ballen i mål i det siste angrepet endte det med seier til Lensvik.

Meldal har et ungt 16-årslag, med både 13. og 14. åringer på laget. Disse spillerne har fått en flott utvikling gjennom sesongen, og nå bidrar de veldig i kampene. Samtidig er det også artig å registrere at også 16-åringene tar steg.

Sponsorer

Facebook