Klubben tar utfordringen

27.03.2012

Meldal er klar for 2. divisjon. Det er i første rekke det sportslige nivået som blir annerledes, men klubben tar den utfordringen. Gry Haltvik fortsetter som trener, og jobber med planen som skal gi et nødvendig sportslig løft.

Det ble mer eller mindre en eventyrsesong for seniorlaget. Til tross for et særdeles ungt lag, klarte jentene å dra i land seriemesterskapet og dermed opprykk til 2. divisjon.

Det å rykke opp innebærer at laget til neste sesong spiller på et høyere nivå. Skillet mellom de to divisjonene er merkbart. Det fikk Meldal ikke minst erfare sist laget rykket opp. Men nå skal klubben være enda bedre forberedt.

- Kontrakten er ikke skrevet, men det er klart at Gry fortsetter som hovedtrener. Hun har gjort en formiddabel jobb denne sesongen, og vi er glade for at hun blir i Meldal. Hun legger ikke skjul på at hun har ambisjoner som trener, og det medfører også at vi som klubb må følge opp. Ikke minst krever det en større økonomi, så nå er håpet at våre samarbeidspartnere ser verdien av at vi neste sesong per definisjon skal drive toppidrett i Meldal HK. Det er sterkt av en liten klubb innen lagidrett, fastsleder klubbens leder Jon Ivar Syrstadeng.

Nye spillere

Det er ikke klart hvilke spillere som skal utgjøre A-troppen til den kommende sesongen. Toppscorer Vera Bekken velger nok å ta steget videre, uten at hun ha bestemt seg for hvor hun skal spille. Ingen andre av spillerne har gitt signaler om at de ikke satser videre. Tvert om. I tillegg ønsker klubben å knytte til seg noen nye spillere.

- Vi bør nok ha forsterkninger til neste sesong. Spesielt på bakspillerplass har vi for få alternativer. I bakhånd har vi Lene Høve Storholt, som er gammel nok men som trenger en del tid på opptrening etter kneoperasjonen i forrige uke. Utover det vil vi ta kontakt med noen spillere som erfaring fra spill på toppnivå. Det finnes også spillere i naboklubber som er interessante, om de selv vil. Mitt mål er at vi skal bite godt fra oss i 2. divisjon neste sesong. Jeg ser faktisk ingen grunn til at ikke Meldal skal kunne bli et 1. divisjonslag på sikt, sier Gry Haltvik, som gleder seg til å ta fatt på oppkjøringen til en ny sesong.

Sponsorer

Facebook