Klubben tar den eventuelle utfordringen

31.01.2012

- Skulle vi klare opprykket til 2. divisjon, er klubben beredt på å ta den utfordringen. Den største utfordringen er sportslig. Administrativt og økonomisk har vi bra kontroll i så fall, sier leder Jon Ivar Syrstadeng.

Man skal aldri foregripe begivenhetene, men tabellen lyver ikke. Meldal er i god posisjon med tanke på et opprykk til 2. divisjon. Avstanden ned til Melhus/Gimse er på fire poeng når seks kamper gjenstår. Det blir seks tøffe kamper, der det er umulig å spå utfallet.

- Vi har allerede hatt et møte i klubben, der vi tok diskusjonen om hvilke konsekvenser et eventuelt opprykk vil føre med seg. Det er bedre å være forberedt, slik at vi slipper å starte p¨å bunn av den dagen et eventuelt opprykk er en realitet, sier Jon Ivar, som ikke kan få presisert nok at ingen i klubben tror at opprykket er sikret. Han fortsetter:

- Sist vi var oppe i 2. divisjon fikk vi et lite sjokk. Sportslig var nivået langt høyere enn det vi hadde regnet med. Nå tror vi vel at nivåforskjellen ikke er så stor denne gang, men det er ingen tvil om at det blir en tøff utfordring. Men vi har mange unge talentfulle spillere. Disse har hatt en fenomenal utvikling denne sesongen, og vi har god tru på at utviklingen vil fortsette. Så får vi etter hvert ta en prat med trenerne for å høre deres tanker. Utenkelig er det dog ikke at vi vil forsøke å forsterke stallen til neste sesong.

Opplevelse for publikum

Meldal er i en unik situasjon med å ha et stort publikum i ryggen. Hjemme i Meldalshallen er det så og si alltid mye folk.

- Jeg tror publikum vil glede seg til å få en sesong med spill i 2. divisjon. Ser heller ikke bort fra at et opprykk vil rekruttere nye publikummere til Meldalshallen. Det er da også litt unikt at en så liten klubb som Meldal HK skal hevde seg på et så høyt nivå, avsluttet Jon Ivar, som nå i første omgang ser fram til torsdagens hjemmekamp mot Flå/Lundamo.

Sponsorer

Facebook