Klart tap men gode prestasjoner

24.08.2013

16-årslaget tapte 17-32 mot Molde, men leverte mange gode prestasjoner mot det som regnes som landets beste 16-årslag. Senere lørdag spiller jentene mot Heimdal. Dette er kvalifisering for Regional 1. divisjon.

De første 15 minuttene av kampen mot Molde, er vel noe av det aller beste jentene har prestert. Molde ledet nemlig bare med to må på det tidspunktet. Det begynte faktisk å bli urolig på Molde-benken. Inn mot pause økte imidlertid Molde ledelsen kraftig. Dette skyldtes at våre spillere ble slitne. Dermed kom feilene i angrep, og de ble kontret i senk av Molde. Dermed stod det 17-8 ved halvtid.

Etter hvilen var det fortsatt Molde som var det førende laget. Likevel visste Meldals-jentene enormt god moral, og stod på helt inn. Det endte med tap 17-32, men det er absolutt til å leve med mot dette Molde-laget.

Det er greit å tape håndballkamper, når man møter lag som er bedre. Når man vet at Meldal stilte med kun 8 spillere, derav en 13-åring og en 14-åring! I tillegg kom en spillerne rett fra sykehus. Ikke nok med det; tidlig i 2. omgang fikk Kristine Haugen direkte rødt kort. For øvrig en latterlig avgjørelse, noe de aller fleste i hallen var helt enige om. Uansett skal jentene ha stor honnør for gjennomføringa av kampen.

Sponsorer

Facebook