Klart tap for 16-årslaget

02.02.2014

Det var jevnt i 2/3-deler av kampen, men mot slutten dro vertene fra, slik at Byåsen5 vant 29-20 over Meldal i en J16 kamp søndag. Likevel mye positivt å dra med seg videre for Meldals-jentene.

Det åpnet bra i Nidarøhallen. Det var våre jenter som førte kampen, til tross for at Meldal også denne gangen stilte med et meget ungt lag. Mot slutten av første omgang var det imidlertid Byåsen-jentene som tok føringen, og kunne gå til pause med ledelse 14-11.

Etter hvilen tok Meldals-jentene full kommando i kampen. Midtbveis i omgangen var avstanden bare på ett mål. Da tok Byåsen sine trenere grep, og la først ut ett frimerke og like etter enda ett. Da ga vårt unge lag en uvant situasjon, som gjorde sitt til at det gikk i stå i angrep. Et par skader underveis gjorde ikke situasjonen bedre, og det var derfor resultatet ble så stygt som det ble.

Til tross for stort tap, er det mye positivt å ta med seg videre. Jentene stod godt i etablert forsvar, og de yngste spillerne viser stadig fremgang. Ikke se bort fra at dette kan bli en javn kamp i returkampen i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook