Klar for BRING-serien

05.10.2013

Med seier 25-17 over StjørdalsBlink, og 25-12 over Malvik sørget 16-åringene på samarbeidslaget mellom Lensvik, Meldal og Orkanger for å kvalifisere seg for deltagelse i Bring-serien.

Nøkkelkampen i lørdagens kvalifisering var kampen mot Stjørdals Blink. Det ble en jevn kamp i en og en halv omgang. Orkanger ledet 11-9 ved pause, og ledelsen var nede i ett mål en periode i andre omgang. Men mot slutten kom jentene til hektene og kunne sikre en solid seier 25-17.

Med seier i første kamp var det et godt utgangspunkt foran kampen mot Malvik. Og det viste seg at Malvik var et langt svakere lag enn Orkanger. Der ble det etter hvert bare snakk om hvor stor seieren skulle bli. Ledelse 11-4 til pause ble til 25-12 da sluttsignalet gikk.

Dermed blir det deltagelse i BRING-serien for samarbeidslaget mellom Orkanger, Lensvik og Meldal. Fem runder, med en runde i Orklahallen og resten rundt om i landet.

J16_OIF.JPG

Fornøyde jenter etter at plassen i BRING-serien er sikret. Bak fra v: Marte Berg Bjerkan, Susanne Skjølberg, Rikke Svinsås Buan, Synne Togstad, Elisabeth Vollum, Mari Evjen, Kine Høve Storholt, Elin Bjørnås Asbøll, Hedda Sofie Sterten, Kristine Haugen, Marthe Lium Aas. Foran fra v: Sigrid Ysland, Silje Solem, Vanessa Jarovic, Ronja Frost Schjerve.

Sponsorer

Facebook