Kjempeprestasjon av 15-åringene

11.09.2008

Vårt 15-årslag imponerte da de onsdag deltok i Gjensidige Cup. De vant lett over Tiller, men den største prestasjonen kom da de holdt Byåsen til 7-7.

Meldal sitt 15-årslag er et av regionens beste. Det ble bekreftet onsdag da de spilte uavgjort mot Byåsen. Et Byåsen-lag som ble nummer tre i det nasjonale sluttspillet for noen få måneder siden. Det verste er at Meldal var minst like nær seier som Byåsen.

- Artig at jentene får frem noe av det de er gode for. Spesielt i forsvar imponerer de. I angrep har vi mer å gå på, men også der gjøres det mye bra. Dette var selvsagt en opptur for oss, sier trener Øystein Claussen, som imidlertid ikke kan feire at laget er klar for A-sluttspill. I den samme gruppen er også Trond, som er på samme nivå som Meldal og Byåsen. Bare to av de skal til A-sluttspillet i Gjensidige Cup.

Også to andre Meldalslag gjorde sine saker bra onsdag kveld. 16-årslaget åpnet med å tape for Malvik med 7-10, men avsluttet kvelden med seier 9-8 over Flatås. Dermed henger også de med i kampen om A-sluttspill.

Våre yngste deltagere i Gjensidige Cup gjorde det også godt. I første kamp ble det seier 7-5 mot Rapp2 for 11-åringene våre, som spiller i J12. I den andre kampen ble det tap hele 1-10 mot Byåsen, men det var et lag som utelukkende bestod av spillere som var ett år eldre. Og Meldal slet med sykdom onsdag, slik at flere spillere ikke var med til Trondheim.


Resultater onsdag:

J12:

Rapp2 - Meldal2 5 - 7

Meldal2 - Byåsen 1 - 10

J15:

Meldal - Tiller 13-6

Byåsen - Meldal 7-7


J16:

Meldal - Malvik 10 - 7

Flatås - Meldal 8 - 9

Sponsorer

Facebook