Ketchup-effekt for 16-årslaget

08.02.2014

Det ble rene ketchup-effekten for 16-årslaget da de spilte to kamper i Trondheim lørdag. Først ble det seier 29-15 over Heimdal3, før det lørdag kveld ble 17-17 mot Strindheim2. Imponerende av det unge Meldals-laget.

Vårt 16-årslag har denne sesongen bestått av noen få 16-åringer, og en rekke 14-årsspillere. Av den grunn har resultatene variert gjennom sesongen. Derfor er det svært gledelig at de lørdag visste stor fremgang, og at dette ga seg utslag i poeng.

Til kampen i Åsheimhallen mot Heimdal3 hadde Meldal med kun seks utespillere. Skader er et en utfordring for denne gjengen. Men det affiserte ikke de som var med. Det hører med at da jentene spilte mot det samme laget før jul, ble det firemåls-tap. Denne gangen var jentene langt bedre, og det var klasseforskjell på lagene. 15-7 til pause ble altså til seier 29-15.

Lørdagens siste kamp var mot Strindheim2. En jevn kamp endte til slutt 17-17. Det etter at Trondheims-laget utlignet to sekunder før full tid. Dette ble en tøff kamp, mot et hardtspillende hjemmelag. Men våre jenter visste at de er like sterke, og de stod gått imot. Godt forsvarsarbeid, med mange gode keeper-redninger, holdt Meldal inne i kampen.

Dermed ble det en flott dag for jentene. Det er artig å registrere den fremgangen som spesielt 13- og 14-åringene legger for dagen. De begynner nå å få betalt for den gode treningen de har lagt ned gjennom vinteren.

Sponsorer

Facebook