Kanonprestasjon av 16-åringene!

25.10.2012

Ungjentene leverte en kanonkamp mot Levanger torsdag, der det endte uavgjort 17-17. Det etter at Meldal ledet gjennom hele kampen. - Overraskende bra!, var kommentaren til trener Øystein Claussen etter kampen.

16-årslaget, som er et samarbeidslag mellom Meldal og Orkanger, viser stadig fremgang. Torsdag var det 1. divisjonskamp mot Levanger, et lag som er regnet for å være det beste laget i Midt-Norge. Tre av spillerne som har vært med i høst var torsdag ute med skader, så det var ikke all verdens til forhåpninger før kampen. Men det skulle bli helt annerledes enn man forventet.

Allerede i fra første angrep gikk Meldal opp i ledelsen. En ledelse som holdt seg til det gjenstod to minutter av kampen! Ved pause ledet hjemmelaget 11-8, og utover i den andre omgangen holdt avstanden seg stort sett på tre mål. Først mot slutten kom Levanger ajour, da etter at angrepsfeil førte til kontringer imot. Ett minutt før full tid tok nord-trønderne ledelsen 17-16. Det var første gang de ledet i kampen. Men ti sekunder før full tid satte Ragnhild Sørløkk Aas inn utligningen, til stor jubel i Orklahallen.

Resultatmessig er dette det beste dette laget har prestert. Prestasjonen er det også god grunn til å ta med seg videre.

- Vi spiller svært godt i forsvar. Samtidig vet vi at vi har en keeper som tar seg av det aller meste av skudd utafra. 17 baklengs mot Levanger er selvsagt svært bra. Framover gjør vi også i perioder mye bra, og da spesielt i den første omgangen. Vi er tålmodig, og gjør lite feil. Det blir litt for tøft mot slutten, men vi skal være svært fornøyd med resultatet i denne kampen. Dette er selvsagt noe vi skal bygge videre på fram mot de kommende kampene, og ikke minst i BRING-serien, sier trener Øystein Claussen.

Kvalik_Region.JPG

Stadig fremgang for 16-åringene.

Sponsorer

Facebook