Kanonåpning i 2. divisjon

30.10.2012

Det er all grunn for trener Gry Haltvik og spillerne til å være godt fornøyd med åpninga i 2. divisjon. Historien viser at med ett poeng i snitt per kamp, er man sikret spill i 2. divisjon også neste år. Etter 7 kamper er Meldal helt ajour med en slik målsetting.

Det uttalte målet for Meldal foran sesongen var å etablere seg i 2. divisjon. De to siste lagene rykker ned, mens tredje- og fjerde sist må ut i kvalik for å beholde plassen. I klartekst betyr det at for å være helt sikker på i samme divisjon neste sesong, må Meldal ha fire lag bak seg på tabellen.

Tar man en titt bakover på de foregående årene, vil ett poeng i snitt per kamp gi sikker plass. Det er også litt artig å se tilbake på sesongen 2008/2009, det var da Meldal forrige gang spilte i 2. divisjon. Da endte laget aller sist med kun 4 poeng. Nå er det allerede hentet sju poeng, og Meldal har med unntak av Molde, møtt alle lagene som er antatt å kjempe i toppen.

- Vi er godt fornøyd med åpninga av sesongen. Det aller viktigste er at vi er bedre nå enn var i starten av sesongen. Jeg er helt sikker på at vi kommer til å bli enda bedre. Vi tar poeng borte mot Ålesund sist helg, med flere sentrale spillere ute med skade og sykdom. Når vi får en bredere tropp, vil vi holde vårt høyeste nivå i lengre perioder av kampene. Da blir vi enda vanskeligere å slå, sier en svært tilfreds trener Gry Haltvik, som som er inne i en periode med mange treninger før det er kamp igjen neste torsdag.

- For oss gjorde det nå bra å få en periode uten kamper. Dermed får vi trent godt. Forhåpentligvis er noen av de som har vært skadet og syke tilbake mot slutten av denne uka, slik at vi får noen gode økter inn mot kampen mot Ranheim hjemme i Meldalshallen neste torsdag. Det blir en tøff kamp, men jaggu skal vi vite å bite godt fra oss!

Marthe_Midtlyng.JPG

Marthe Midtlyng er snart tilbake etter skade.

Sponsorer

Facebook