Kan du tenke deg å bidra litt for Meldal HK?

26.09.2012

Det er stor interesse rundt håndballen i Meldal. Klubben har ønsker om å øke aktiviteten enda noen hakk, men er avhengig av å få med noen flere til å bidra. Kanskje kan nettopp du tenke deg å bruke noen timer i måneden?

Tirsdag spilte Meldal bortekamp i 2. divisjon. Men for spillerne var det nesten som å spille hjemme. Et stort antall meldalinger samt noen orkdalinger og gauldalinger hadde tatt turen for å følge jentene våre i kamp for poeng. Dette viser at det er stor interesse rundt Meldal HK.

Dette er rett og slett en henvendelse i håp om at det er noen som kan tenke seg å hjelpe klubben noen timer av og til. Det er i første rekke i forbindelse med hjemmearrangementene vi skulle hatt litt hjelp til kaffekoking, steking av vafler og sånne ting. Vi ber ikke om at du skal sette av mange timer, men kanskje du kan bli med en kveld eller dag en dag før jul, og en gang senere på nyåret. Det skal lite til før det gjør stor forskjell for klubben.

Skulle det være noen som ser muligheten til dette, ta kontakt med med klubbens leder Jon Ivar eller kanskje Toril på InterSport Løkken. Eller send en mail til redaktor@meldalhk.no.Sponsorer

Facebook