Kan det bli nok en borteseier?

05.10.2012

Søndag spiller Meldal sesongens tredje kamp, og nok en gang er det på bortebane. Motstander er Strindheim, så er det store spørsmålet om jentene klarer å sikre seg nok en borteseier i årets 2. divisjon.

Det å åpne sesongen med tre bortekamper kan være tøft. Som nyopprykket lag kunne man da stå med null poeng etter de tre første kampene. Men Meldalsjentene vant sin forrige kamp, og har således eet godt utgangspunkt foran søndagens kamp mot Strindheim.  Med seier kan serieåpningen karakteriseres som en knallåpning. Et tap vil heller ikke være en katastrofe. Målsettingen er å etablere seg i divisjonen, og da er det nok på hjemmebane det må gjøres.

Til kampen søndag er det en skadefri tropp som er klar for innsats. I troppen er det denne gang gjensyn med to spillere som ikke spilte for Meldal i fjor. Både Hanne Forbord og Bente Kielland har trent godt den siste perioden, og trener Gry valgte å begge med i troppen til søndagens kamp.

- Begge de to representerer rutine, og det er det alltid godt å ha med i troppen. Så får vi se hvordan vi skal disponere mannskapet gjennom kampen. Det blir en vanskelig kamp, men vi går til kampen med en helt klar målsetting om å ta to nye poeng. Vi møter et offensivt forsvar, noe vi tidligere har slitt med. Så får vi tro at vi finner løsninger som gjør at vi løser den oppgaven. Jeg gleder meg veldig til denne kampen, sier Gry Haltvik.

Søndagens kamp spilles i Rosenborghallen, med kampstart kl 14:30. Håpet er at mange meldalinger også denne gangen finner veien til bortekampen.

Her er spillerne som er tatt ut til søndagens kamp:

Beate Skjenald, Helga Stene, Tove Fagerli, Bente Kielland, Anne Ree, Marthe Midtlyng, Hanne Forbod, Nadja Hestflått, Jenny Stokkli, Anja Søyseth, Karen Gunnesmo og Helene Høve Storholt.

Nadja___Karen.jpg

Sponsorer

Facebook