Kamper i Meldalshallen torsdag

16.11.2016

Torsdag spilles det tre kamper i Meldalshallen. Først ute er J14, deretter er det J11 før kvelden avsluttes med 16-årskamp. Motstandere er henholdsvis Rindal, Leik og Surnadal. Det er vel verdt å ta turen.

Det gror godt i Meldal Håndballklubb. Rekrutteringen har tatt seg opp, og det trenes godt med alle lag. Tidvis gir dette seg utslag i gode prestasjoner i kampene også. Torsdag kveld skal tre av våre lag i aksjon i Meldalshallen.

Vårt 14-årslag har åpnet sesongen med fire tap. Men det er det ingen som bryr seg om. Jentene er i stadig utvikling, og de er på ingen måte utspilt i de kampene som er spilt. Tvert om presterer de tidvis veldig bra. Og det er hele tiden utvikling i prestasjonene. Da vet vi at resultatene kommer. Kanskje allerede i Meldalshallen mot Rindal på torsdag.

Et lag som har kommet langt i sin prestasjonsutvikling er J11. Torsdag spiller de kamp mot Leik. Det er all mulig grunn til å komme og se på disse unge spillerne. De er meget talentfulle.

Siste kamp torsdag kveld, er 16-årskampen mot Surnadal. Dette er faktisk den første seriekampen for sesongen for 16-åringene. Det blir derfor spennende å se om de kan hevde seg mot Surnadal.

Første kamp torsdag starter kl 18:00, deretter 19:00 og 20:00. Det er gode muligheter for å kjøpe seg kaffe og mer til hele kvelden. Så legg turen til Meldalshallen torsdag. 

Sponsorer

Facebook