Kamper i Meldalshallen torsdag

09.02.2012

Torsdag kveld er det to 16-års kamper i Meldalshallen. Meldal 2 åpner med kamp mot Buvik/Skaun, mens det eldste 16-årslaget spiller mot Kattem senere på kvelden.

Meldal har to lag i 16-årsserien. Det ene laget spiller i det som er benevnt 1. divisjon, mens det andre laget spiller i 2. divisjon. Felles for begge lagene er at de har full poengpott så langt etter at avdelingene ble satt på nytt etter jul.

Meldal2 består av 15- og 14-åringer. Likevel har laget hevdet seg svært godt i 16-årsserien denne sesongen. Jentene leverer gode prestasjoner, og selv om de har slitt en god del med skader etter jul, har resultatene kommet. Til kveldens kamp er så og si alle spillerne tilgjengelige. Her er det god grunn til å håpe på seier, bår Buvik/Skaun er motstander.

De beste 16-årslagene i Regionen er samlet i to 1. divisjonsavdelinger. Avdeling sør ledes av Meldal. Laget består bat 16-åringer fra Meldal og Frøya, ispedd noen 15-åringer. KLveldens motstander er Kattem, et lag jentene normalt slår. Dessverre sliter laget med noen skader. Gunhild Løkken står over i kveld, men er nok klar til laget spiller neste runde i BRING om to uker. Klar blir imidlertid ikke Lene Høve Storholt. Undersøkelser av kneskaden hun pådro seg sist helg, viser at det blir et langt skadeopphold. Korsbåndet er høyst trolig røket. Dermed mister hun resten av denne sesongen, samt oppkjøringen og deler av neste sesong.


Sponsorer

Facebook