Julehilsen fra leder\\'n

23.12.2007

En hektisk og positiv høstsesong for Meldal Håndballklubb er tilbakelagt. Jeg vil benytte anledningen til å takke både spillere, trenere, oppmenn og alle tillitsvalgte for godt utført ”arbeid”. Takken retter seg også til foreldre, et stort publikum og støttespillere ellers, ikke minst i næringslivet.

Julekule Meldal HKDet er utrolig viktig at alt fungerer for at sluttresultatet skal bli positivt. Måten så godt som alle stiller opp på er veldig tilfredsstillende; det være seg på Storåsfestivalen, i forbindelse med andre dugnader, under kamper og andre arrangementer i hallen.

Selv om jeg personlig gjerne kunne vært foruten litt av oppstyret rundt det hele, vil jeg også takke og bukke for alle positive meldinger og hilsninger i sammenheng med Kulturprisen jeg fikk. Det viktigste ved prisen synes jeg er den anerkjennelsen håndballen med dette fikk, og det arbeidet som har vært gjort der over en lengre periode.

Så, takk til forslagsstillerne og Meldal kommune for å sette pris på og markere dette. Jeg synes det var svært hyggelig at varaordfører Arve Slørdahl kunne dele ut prisen. Han har jo en fortid i økonomiutvalget i Meldal HK, samt at han fremdeles er en solid støttespiller for klubben. En spesiell takk til Endre for planlegging, innhold og ledelse av arrangementet i samfunnshuset. Topp! Tusen takk også til spillerne for omtanken og måten de bidro på, med blomsteroverrekking, sang og støtte på alle måter. Og Are og Ragnhild og... Noen er nevnt, absolutt ingen glemt. Takk også til ”gammelklubben” min, IL Dalguten, for hyggelig og dekorativ oppmerksomhet i denne anledning.

Nå er det altså juleferie, men først på nyåret er det fullt kjør for mange av lagene våre igjen: Jenter 14 drar allerede første helga i januar til uoffisielt NM for aldersbestemte lag i Larvik, Peter Wessel Cupen. Dette laget ”varmer for øvrig opp” med Julecup i Melhus- og Horghallen 30. desember.

5. januar har både Jenter 10 og Jenter 13 seriekamper. Og 3. divisjonslaget spiller to meget viktige oppgjør i løpet av de første to ukene neste år, mot Skaun borte 7. januar og mot Åndalsnes/Isfjorden i Meldalshallen 13. januar. Med fire poeng i de to kampene er faktisk veldig mye gjort. Vi sier ikke mer om den saken.

Ellers nevner vi at tre av våre lag, Jenter 12-1 (1995), Jenter 13 og Jenter 15 skal delta i Baldus Cup på Lillehammer siste helg i april. Det er bare å sette av den helgen til tur nedover Gudbrandsdalen.

Men først står altså jula for døren. Håper at alle får ei riktig trivelig høytid og slapper godt av. Dog ikke mer enn at det blir tid til noen turer (egentrening) i skog og mark, med eller uten ski.

Det er heller ikke forbud mot å tenke litt gjennom jula og julas innhold og opprinnelse. Ta kontakt med noen du tror vil sette særlig pris på det, en liten oppmerksomhet kan som kjent bety mye.

Ledernisse'nAvslutningsvis siterer jeg Erik Tronvoll (rektor på Årlivoll skole):

”Ta godt vare på dåkk sjøl – å kvarainner!!!”

Ei god jul og et godt nytt år ønskes dere alle!!!

Hilsen fra Jon Ivar

Sponsorer

Facebook