Jubileumsfeiring 7. oktober

18.07.2017

Meldal Håndballklubb er 20 år i 2017, og den 7. oktober skal klubben feire seg selv. Det blir aktivitet i Meldalshallen på dagen, og fest i Idrettsbygget på Løkken på kvelden. - Håpet er å samle mange håndballvenner denne dagen, sier leder Jon Ivar Syrstadeng.

Meldal HK sin historie handler om stor aktivitet der mange unge meldalinger har fått være med på opplevelser sammen med andre. Hvor mange hundre spillere klubben har aktivert gjennom de to tiårene vites ikke, men det er ingen tvil om at mange meldalingerpå en eller annen måte har vært involvert i klubben.

- Når vi nå har lyst til å feire oss selv, så er det med håp om at mange vil benytte denne dagen til å møtes igjen. Dette er selvsagt alle de mange som har vært aktive spillere, men ikke minst alle foreldre som opp gjennom årene har vært involvert. Og ikke minst alle meldalinger som har støttet opp om klubben gjennom å overvære kamper fra tribuneplass. Vi håper 7. oktober skal bli en dag i håndballens tegn i Meldal, sier Jon Ivar Syrstadeng, som er leder i Meldal HK.

Programmet for denne dagen er ikke helt ferdigspikret men det skal bli aktivitet i Meldalshallen på dagtid før det på kvelden blir jubileumsfest i Idrettsbygget på Løkken. Der blir det middag og det blir underholdning. Men mest av alt en arena for å treffes der gamle minner skal utveksles. Så blir det spennende å se hvilket av årskullene som er flinkest til å samle flest til å bli med på feiringen.

Mer informasjon kommer etter hvert. 

Sponsorer

Facebook