Jentene gleder seg til Cup-kampen

11.09.2012

Om noen skulle være i tvil; jentene som onsdag skal ta imot elitelaget Levanger på motsatt banehalvdel gleder seg enormt. - Dette blir en opplevelse, fastslo Anne Ree, som tirsdag gjennomførte de siste forberedelser sammen med resten av laget.

De 14 spillerne som Gry Haltvik og Asgeir Hatlen har med seg i onsdagens festkveld i Meldalshallen gleder seg enormt til kampen mot Levanger. Humøret på tirsdagens trening ga tydelige signaler på dette.

- Dette blir en opplevelse. Jeg gleder meg til dette. Vi skal forsøke å gi Levanger så mye motstand som mulig, men det er ingen tvil om at det forventes at de skal vinne mye. Jentene skal uansett ta med seg denne opplevelsen. Mange av spillerne vi stiller med har selv muligheten til å bli eliteseriespillere en dag. Onsdag får de selv føle på hvor nivået ligger, sier Gry Haltvik, som håper publikum møter opp i hopetall i Meldalshallen onsdag.

Alle signaler tyder på at det blir folksomt i hallen. Det kan derfor være lurt å møte opp i god tid. I Meldalshallen kan vi garantere at det er tørt og rimelig god temperatur.

Kampsrat er klokken 19:30.

Anne_R.JPG

Spente spillere som gleder seg til onsdagens kamp.

Sponsorer

Facebook