Jentene fremme på Lillestrøm

13.12.2013

18-årslaget kom seint fredag frem til Lillestrøm. Tidlig lørdag er første kamp i helgas Landsserierunde. AK28 er første motstandere. Det kan rapporteres at jentene er friske og svært motiverte. Lørdagens kamp mot Fjellhammer blir for øvrig streamet på nettet.

Meldal overrasket nok mange da laget i første runde av Landsserien tok fire av seks poeng. Så spørs det om jentene kam overraske nok en gang.

Helgas motstandere er AK28, Fjellhammer og Nordstrand. Her blir nok motstanden tøffere og tøffere utover helga. Men disse jentene bryr seg fint lite om hvem som står på den andre halvdelen. De vet at de i gode stunder kan matche nesten hvem som helst.

Lørdagens andre kamp er mot arrangørklubben Fjellhammer. En klubb som utmerket seg svært positivt da Meldal møtte de samme jentene i kvalifiseringen til Landsserien. Lørdagens kamp kan sees på nettet, på hjemmesiden til www.juniorhandball.no. Kampstart da er kl 16:00. Men først er det allerede kl 10:00 kamp mot AK28. Helga avsluttes søndag med kamp mot Nordstrand.

Sponsorer

Facebook