Jaaaa! Vi er i andredivisjon!!!

27.01.2008

Etter seier 23-20 mot Volda/Ørsta er vi klare for andredivisjonsspill neste sesong. En fullsatt hall sørget for en elektrisk stemning. Og det ble tidvis dramatisk, men en fortjent seier.

jubel_nett_1.jpgDet ble en særdeles spennende søndag i Meldalshallen. Meldal åpnet kampen forrykende, og ledet 3-0 før tre minutter var spilt. Siden jevnet det seg noe ut, men Meldal var hele tiden i føringen og gikk til pause med ledelse 15-11.

Dramatikken startet i andre omgang. Meldal slet fra begynnelsen og Volda/Ørsta scoret de tre første målene i omgangen. Meldal kom seg til hektene etter hvert, men fikk aldri avgjort kampen. Og det skulle bli mer dramatikk. Midtveis i den siste omgangen besvimer Marthe Høsøien ute på banen. Det som et resultat av dager med omgangssyke, uten at tilstrekkelig med ny næring er tilført kroppen. - Jeg kjente at jeg burde ta en pause, men det var så artig ute på banen at jeg trodde jeg skulle klare litt mer, sa Marthe selv etter hendelsen. Med strategen ute, var det mange som fryktet at Volda/Ørsta ville komme inn i kampen igjen. Men da tok ungjentene ansvar så det holdt. Forsvaret var potte tett, med publikumsyndlingen Marit Selnes i målet som tok det som kom forbi forsvaret. Dermed ble Volda/Ørsta frustrerte.

De siste minuttene av kampen var det ekstatiske tilstander i hallen, med et ellevilt publikum som tok helt av. Og jubelen var øredøvende da sluttsignalet lød, og det lyste 23-20 på tavla.

Dermed er Meldal klar for andredivisjon neste sesong. Det blir en ny stor sesong for hele håndballmiljøet i Meldal.

PS Det kan være noe forfall til skole og jobb mandag. Det ble nemlig feiring av opprykket, som seg hør og bør. For som en sindig bankmann sa det etter kampen: "Dette er og blir en merkedag i Meldal".

Du kan sende gratulasjoner til jentene i gjesteboka nederst i menyen til venstre

23_20_150.jpgMeldal - Volda/Ørsta 23-20 (15-11)

Meldal: Marit Selnes, Tone Asbøll, Yngvild Berg (3), Marit Storås, Anne Ree (2), Sigrid Loe, Marte Høsøien (9), Berit Drugli (2), Jenny Stokkli (2), Anne Kvam (2), Vibeke Sommervold, Karen Gunnesmo (1), Helene Høve Storholt (2)

Sponsorer

Facebook