J16 klar for 1. divisjon

25.08.2012

Den andre kampen i kvalifiseringa til 1. divisjon ble en formalitet. Steinkjer ble slått 32-10 og dermed ble Meldal vinner av sin kvali-gruppe.

Etter at Charlottenlund tidligere lørdag vant mot Steinkjer, måtte Meldal tape med mer enn 12 mål for å unngå å vinne gruppa. Men kampen mot Steinkjer visste til fulle at det var stor kvalitetsforskjell på lagene. Etter 20-4 ved pause, ble det litt "roligere" i den andre omgangen. Sluttresultatet ble 32-10.

Dermed gjennomførte jentene to solide kamper lørdag. Nå har de sikret seg god matching i seriekampene, i hvert fall frem til jul. Nå blir neste oppgave for jentene BRING-kvalikken om to helger.

- Til tross for at vi ikke har trent sammen så lenge, presterer jentene veldig bra i dag. Vi er solide bakover, og det er mye bra i angrepsspillet. Nå skal vi jobbe godt de to ukene vi har til vi skal til Horten. Målet der er å bli blant de tre beste slik at vi kan få en regional kvalik-runde etterpå. Det blir tøft, men jentene viser en vilje som kan overraske mange motstandere. fastslår trener Øystein Claussen.

Sponsorer

Facebook