Innholdsrik håndballuke i Meldalshallen

14.01.2013

Det starter torsdag med 2. divisjonskamp mot Strindheim. Lørdag og søndag er det hjemmerunde i Bring-serien med Sandneslaget Austrått samt Ullern og Skedsmo fra Oslo. Og midt inne i dette er det ny andredivisjonskamp mot Molde lørdag.

Det blir mye spenning i Meldalshallen fra torsdag. Det åpner altså med at Strindheim med tidligere Meldals-spiller Anne Kvam, kommer for å spille 2. divisjonskamp. Dette er en viktig kamp, for begge lag. Med seier er Meldal a poeng med Trondheims-laget, og da er det målforskjellen i innbyrdes oppgjør som avgjør rekkefølgen å tabellen. Klarer våre spillere å gjenskape prestasjonen fra forrige uke, skal Strindheim få det tøft.

Lørdag og søndag er det hjemmerunde i den nasjonale BRING-serien for 16-åringer. Hjemmelaget Meldal får besøk av Austrått, Skedsmo og Ullern. Her blir det spennende å se om våre jenter kan fortsette å overraske i kamper mot noen av de beste lagene i landet. Håndballinteresserte anbefales virkelig å ta turen til Meldalshallen disse dagene, for her er det en rekke talenter som viser seg fram.'

Og ikke nok med dette; lørdag ettermiddag er det ny kamp i 2. divisjon. Da er det Molde som kommer på besøk. Et lag sm før sesongen var regnet som en av favorittene. De har skuffet en del, men det er fortsatt et veldig godt lag som kommer på besøk.

Vi tar selvsagt også med at det lørdag er 10-årskamp mot Rindals/troll, og at det søndag er kamp for 11-åringene mot Kattem2. Heldigvis er salg av både vått og tørt i hele helga i Meldalshallen.

Sponsorer

Facebook