Ingen cupbombe i Meldalshallen

12.09.2012

Det ble ingen cupbombe i Meldalshallen. Levanger ga fullsatte tribuner en oppvisning i eliteseriehåndball. Etter å ha ledet 24-4 ved pause, endte det slutt 48-11. Innemellom visste imidlertid Meldals-jentene at de blir å regne med i årets 2. divisjon.

Forskjellen mellom Postenligaen og 2. divisjon er stor. Våre jenter ble brutalt straffet for alle feil som ble gjort fremover, og halvparten av målene til Levanger kom i kontra.

- Jeg er fornøyd med innsatsen til jentene. Flere av spillerne visste at de har mye håndball i seg. De tørr å gå på mål, men her møter de verdensmestre som har en helt annen styrke enn det vi vanligvis møter. Dette ble en opplevelse for spillerne og vi valgte å la alle spillerne få mye spilltid. Nå skal vi imidlertid jobbe fram mot neste ukes serieåpning borte mot Heimdal. Da skal vi ta med oss det beste fra denne kampen. Motstanden er da langt mer overkommelig, men Heimdal er et svært godt lag. Nå er sesongen i hvert fall i gang, fastslår trener Gry Haltvik, som er gledelig overrasket over publikumsoppmøtet i Meldalshallen onsdag.

MHK -Levanger 2_1.JPG

Jenny Stokkli fikk lite rom å boltre seg i mot Levanger.

KAMPFAKTA

Meldal - Levanger 11-48 (4-24)

Utvisninger: Meldal 2x2min, Levanger 2x2 min

Meldal: Helga Stene, Beate Skjenald, Tove Fagerli (1), Ane Vasskog, Anne Ree (1), Marthe Midtlyng (3), Nadja Hestflått (3), Elisabeth Rønningen, Ann Siri Stokkli (1), Anja Søyseth, Torunn Ustad, Birgitte Bremnes, Jenny Stokkli (2)

MHK_Levanger.JPG

Det ble som ventet tøft mot Levanger.

Sponsorer

Facebook